REACTIES
     SELL or BUY it

Hier vindt u reacties van mensen die u voorgegaan zijn:

Michelle, Veenendaal

Verkoopstyling

Wij hebben in deze huidige markt een gok gewaagd: namelijk eerst een nieuw huis gekocht en daarna pas ons huis in de verkoop gezet. Gelukkig hebben we ons huis binnen 3 weken verkocht tegen een goede prijs. Geluksvogels worden we ook wel genoemd.... Ik ben er heilig van overtuigd dat dit te maken heeft gehad met de inrichting van onze woning en de aandacht die wij gegeven hebben aan de presentatiefoto's voor internet. Of te wel de toepassing van verkoopstyling.

Familie Koning, Eindhoven

Opdracht: verkoopstyling

Het moet allemaal nog even bezinken maar ik heb aardig wat zinnige adviezen en suggesties gehad. Wij hebben een groot huis met veel rommel en achterstallig onderhoud. De adviseur heeft er toch de nodige tijd, zorg en aandacht aan besteed. Zij was plezierig en had goede idee├źn over de uitvoering.

Mevrouw Heijkoop, Papendrecht

Opdracht: verfraaien woonkamer

Reactie: "Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Wat een verschil kun je maken met relatief kleine aanpassingen zoals het verven van muren, meubels en bijpassende stoffen. Door inderdaad een keuze te maken voor een select aantal kleuren en spulletjes ziet mijn huis er strakker uit. Maar nog wel erg gezellig. Bedankt!"

Toen
Nu