Michelle: 'Ik wil u graag voorstellen aan onze interieuradviseurs. Als u op de foto klikt, kunt u meer over ze lezen. Wij zijn er trots op dat we een landelijke dekking hebben van kwaliteits adviseurs. Op deze wijze kunnen wij iedereen van dienst zijn met goede adviezen. Ongeacht uw woonplaats'.

ONZE INTERIEURADVISEURS
     STELLEN ZICH AAN U VOOR

Onze interieuradviseurs delen dezelfde mate van bezieling voor interieur. Door het werken binnen een netwerk bestaat er veel onderling contact waarbij zij kennis en ervaringen uitwisselen. Deze knowhow en passie komt terug in onze adviezen.

lizette
Lizette - Pijnacker

Zowel voor het aankopen als verkopen van een woning is de eerste indruk de beste!
Ik denk met u mee bij de indeling en aankleding van uw nieuwe woning. Bij verkoopstyling van uw huidige woning zoek ik naar simpele oplossingen met een groots effect. Uw woning wordt zo aantrekkelijk voor potentiële kopers. Mijn adviezen zijn eenvoudig uit te voeren.

 

karin
Karin - Echt

Mijn interieurs kenmerken zich door harmonie, sfeer en verfijning. Zowel bij verkoop als aankoop van een woning komt men na de rationele fase, als men het besluit genomen heeft, in de emotionele fase. Sentiment bij verkoop of verliefdheid bij aankoop van een woning maakt vaak blind. Dan is professionele hulp onmisbaar, zowel bij het verkoopklaar maken van de oude woning als bij het zien van inrichtings (on)mogelijkheden bij een nieuwe woning. Als interieurontwerper kan ik deze hulp bieden.


Karin - Assen

Vanuit een brede ervaring kan ik u adviseren. Mijn man en ik hebben een eigen bedrijf; hij runt de makelaardij en ik geef interieuradvies. Een prachtige combinatie! Ik ben dus heel goed op de hoogte van wat er op de huizenmarkt gebeurt. Het is voor mij een uitdaging om bij een bezichtiging te wijzen op mogelijkheden die u zelf niet meteen ziet waardoor u zich heel snel “thuis” zult voelen. Het is heel belangrijk om bij de verkoop van uw huis hulp in te roepen van een deskundige. Zeker nu er zoveel keus is, moet uw huis er positief uitspringen. Met simpele adviezen is een heleboel mogelijk. Ik help u daar graag bij!

wil
Wil - Heemstede

Leven, wonen en werken we doen het allemaal. Een leefomgeving die bij ons past en ons omhult inspireert daarbij. Hoe vind ik mijn ideale huis of hoe verkoop ik nu mijn huis. Nog schilderen, opruimen, nieuwe badkamer, waar en welke kleur……?
Talloze vragen, maar die los ik samen met u op, passend naar uw wensen en smaak.

Corien Groningen
Corien - Groningen

In roerige tijden is het soms lastig om een huis te verkopen. Met verfrissende en eenvoudige ideeën kan ik u helpen om uw woning verkoopklaar te maken.
Samen gaan we ieder vertrek in uw huis bekijken om, als het nodig is, veranderingen aan te brengen. Dit kan al met een paar leuke nieuwe accessoires en soms een likje verf.
Een schoon, opgeruimd en frisse aanblik doet echt wonderen. Natuurlijk geef ik graag nuttige tips en adviezen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Door iemand met een andere kijk op een ruimte ziet u meer mogelijkheden in uw (toekomstige) huis.

 

Helma Eindhoven
Helma - Eindhoven

Een aantal factoren op de huizenmarkt kunt u niet beïnvloeden, de presentatie van uw huis wel! Verkoop en aankoop van een huis valt of staat vaak bij de eerste indruk.

Het is als verkoper moeilijk objectief, zonder emotie naar uw woning te kijken. Ik kan u helpen uw huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop, door objectief door de ogen van een potentiële koper te kijken. Maar ook voor aankoop van een woning, loop ik graag met u door het betreffende pand om ook hiervoor de mogelijkheden te bespreken.

 

milou
Milou - Almere

Rust, harmonie en sfeer zijn mijn uitgangspunten waarmee ik het interieur ontwerp. Ik ben op de hoogte van alle woonstijlen en ga graag met u op zoek naar het interieur waarin u zich prettig voelt. Ik laat mij inspireren door de dagelijkse dingen om mij heen, magazines en beurzen. Daarnaast volg ik regelmatig studiedagen over het Nederlands Historisch Interieur.


Nelleke - Oost Souburg

U zoekt iets, maar dan wel net even anders dan anders. Met mijn creativiteit en kennis zorgen we er samen voor dat uw huis een nieuw thuis wordt. Of we restylen uw huis met simpele, maar doordachte trucs om de verkoop ervan te stimuleren of ik laat u de vele mogelijkheden zien dat het huis wat u op het oog heeft u droomhuis wordt. Alles is mogelijk voor een persoonlijk kleur- en/of interieuradvies

leonora
Leonora - Drachten

Bij de verkoop van een woning draait alles om de juiste styling. De woning zal sneller worden verkocht met een hogere opbrengst, wanneer deze neutraal en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. De potentiële koper moet zich namelijk in kunnen leven. Het is zinvol dit in een vroeg stadium te regelen, bij voorkeur voordat de makelaar foto’s van de woning maakt. Ik kan u hierbij uitstekend helpen.

ingrid-zevenbergen
Ingrid - Zevenbergen

Sinds 1999 werk ik met veel plezier als interieuradviseur. Het is erg uitdagend om mensen te helpen op een budgetvriendelijke manier hun woning en tuin zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verkoop. Het is een feit, dat de woning na een verkoopstyling vaak sneller verkoopt en tegen een hogere prijs. Bij de aankoop van een woning is het inspirerend om mee te denken met de potentiële koper hoe zij van de te bezichtigen woning hun THUIS kunnen maken.

marjon
Marjon - Kampen

"Tja, en de inrichting.. daar moet u maar even doorheen kijken..." zegt de makelaar dan. Jammer genoeg vinden mensen dat vaak lastig. Wonen is zo persoonlijk. En je gaat toch ook niet voor veel geld je huis verbouwen als je van plan bent te verhuizen? Dan kan ik helpen. Ik ga aan de slag met uw interieur, indeling, kleuren en verlichtingsplannen. 
En wat u niet voor mogelijk hield, gebeurt toch. Een totaal ander plaatje. Mijn passie levert u straks bij de verkoop geheid geld op!

anette
Anette - Zuidoostbeemster

Als interieuradviseur ga ik graag met u mee om uw eventuele nieuwe woning te bezichtigen. Door mijn opleiding als interieuradviseur kan ik u helpen op een andere manier naar de ruimtes te kijken. Adviezen omtrent het interieur, kleurgebruik en een lichtplan kunnen u op goede ideeën brengen.
Op deze manier zult u zich direct thuis voelen in uw nieuwe woning.

maureen
Maureen - Amsterdam

Een persoonlijke benadering bij het geven van interieuradvies vind ik erg belangrijk. Mensen vinden het vaak moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod aan meubels, materialen, kleuren en stijlen. Ik vind het juist een uitdaging om mensen daarin te adviseren en ze te helpen een keuze te maken die bij hun karakter en leefsituatie past.

karin-debilt
Karin - De Bilt

De huizenjacht: daar kan je ‘s nachts van wakker liggen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt en je niet alleen door je hart laat leiden? Neem mij mee op huizenjacht. Zo krijg je een overzichtelijk advies van de (on)mogelijkheden van de nieuwe woning. Dan doe je de aankoop met je hart én je verstand. Bij de verkoop kan ik helpen met een optimale presentatie van je huis.

danielle
Danielle - Elst (gld)

Het is altijd opnieuw een uitdaging mensen te begeleiden die een huis willen kopen maar niet goed weten wat ze met ruimtes kunnen doen. Daarentegen is werken met mensen die hun huis willen verkopen weer een heel andere emotie. Soms moeten er meubels uit om een ruimte groter te laten lijken of adviseer ik een muur te verven. Dit soort aanpassingen zijn vaak doorslaggevend om het huis te verkopen.

sebastiaan
Sebastiaan - Rosmalen

Tegenwoordig komt er bij een verkoop of aankoop van een woning veel kijken. Het woord “BASIS” staat in beide gebeurtenissen hoog in het vaandel. Graag help ik u bij het in de praktijk brengen van deze goede basis. Om u zo verder op weg te helpen tot een spoedige verkoop of een goede start in de toekomstige woning.

ingrid-enschede
Ingrid - Enschede

Samen met mijn man Robin, ontwerp ik interieurs en geef bouwkundige adviezen. Door onze jarenlange ervaring, opgedaan in de interieurbranche en bij architectenbureaus, staan wij garant voor individueel maatwerk. Wij hebben ondermeer meegewerkt aan enkele TV-programma’s waaronder het zeer bekende en goed bekeken 'In Holland staat een Huis'.