ALGEMENE
     VOORWAARDEN

 1. U heeft zich aangemeld voor een interieuradvies bij het verkopen en/of aankopen van een woning of voor overig interieuradvies welke worden gegeven door interieuradviseurs die samenwerken met SELL or BUY it. SELL or BUY it is een organisatie met een landelijk samenwerkingsverband van interieuradviseurs, professioneel door opleiding en ervaring. Zij hebben het vermogen een woning in combinatie met bijbehorende inrichting professioneel in te schatten en zullen een ter zake kundig advies geven.
 2. De datum en tijd worden afgesproken tussen u en de Interieuradviseur. U kunt zich maximaal 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos afmelden door contact op te nemen met de adviseur. Binnen 24 uur brengen wij u 50% van de kosten in rekening.
 3. De kosten voor het advies zijn € 175.00 inclusief BTW voor een woning met maximaal 4 slaapkamers. Het advies bij een woning met meer dan 4 slaapkamers bedraagt € 195,00 inclusief BTW. Het advies duurt in totaal anderhalf uur. Dit is excl. € 0,19 reiskosten. Extra reis- en/of adviestijd wordt berekend aan de hand van een uurtarief van € 52,50.
 4. Als het anderhalf uur wordt overschreden, wordt in overleg met de SELL or BUY it Interieuradviseur afgesproken of het advies tegen betaling wordt voortgezet of wordt beëindigd. Ieder extra kwartier of half uur wordt in verhouding boven het standaard tarief van € 175.00 of € 195,00 in rekening gebracht.
 5. Voor overige interieuradviezen wordt aan de hand van uw vraag een passende offerte gedaan.
 6. Het advies bestaat uit praktische tips en adviezen voor de ruimtes in uw woning. Gezien de duur van het advies, en de vragen die u hebt, kan het door tijdgebrek mogelijk zijn dat er weinig tijd overblijft voor het maken van een indelingsschets. In overleg met de Interieuradviseur is het mogelijk tegen een vergoeding een complete indelingsschets, kleuradvies etc. te laten maken. Dit natuurlijk tegen een vooraf afgesproken tarief met de SELL or BUY it Interieuradviseur.
 7. Wij verzoeken u de eventuele vragen die u heeft zoveel mogelijk van te voren te noteren. Zodat de SELL or BUY it Interieuradviseur deze kan behandelen tijdens het advies.
 8. De SELL or BUY it Interieuradviseur is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. De opdrachtgever blijft te allen tijde zelf aansprakelijk voor keuze en toepassing van het door de SELL or BUY it Interieuradviseur gegeven advies.
 9. De betaling dient contant te worden voldaan voorafgaand aan het advies.
 10. Als het interieuradvies in opdracht van een makelaardij of een overige organisatie plaats vindt, zal er en factuur verstuurd worden en hoeft er niet contant betaald te worden.
 11. Na het advies wordt u verzocht een evaluatie formulier in te vullen. Wij vernemen graag van u wat uw ervaringen en indrukken zijn van het advies en de SELL or BUY it Interieuradviseur.